Lättläst information är en rättighet!

Rätten till lättläst information
ska skrivas in i lagen.

Kampanjblogg om lättläst

På den här sidan kan du följa vår kampanjblogg.

Vi vill att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen.

Steg för Steg har tryckt upp kort.

Med korten söker vi underskrifter från kandidater i riksdagsvalet.

De kandidater som skriver under våra kort stöder vår kampanj.

De lovar att jobba för att det görs en lag som garanterar rätten till lättläst information.

När en kandidat stöder vår kampanj sätter vi upp en bild på kandidaten här i bloggen.

Rätten till lättläst information
borde skrivas in i lagen.

Petteri Orpo

Finansminister Petteri Orpo (Saml) stöder vår kampanj om att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen. Med på bilden är även Jonne Tallberg och Niclas Jansson från Steg för Steg.Läs mera »

Sari Multala

Riksdagsledamot Sari Multala (Saml) stöder vår kampanj om att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen. Med på bilden är även Niclas Jansson och Jonne Tallberg från Steg för Steg.Läs mera »

Anne Ahlefe

Anne Ahlefelt (SFP) stöder vår kampanj om att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen. Med på bilden är även Jonne Tallberg från Steg för Steg.Läs mera »

Ville Savonlahti

Ville Savonlahti (gröna) stöder vår kampanj om att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen. Med på bilden är även Tero Määttä från Steg för Steg.Läs mera »

Sharie Sveholm

Sharie Sveholm (SFP) stöder vår kampanj om att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen. Med på bilden är även Mats Nordström och Anders Kjellman från Steg för Steg.Läs mera »

Sanna Paasikivi

Sanna Paasikivi (Sannf) stöder vår kampanj om att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen. Med på bilden är även Anders Ranta-aho från Steg för Steg.Läs mera »

Riku Mäkirinne

Riku Mäkirinne (Pir) stöder vår kampanj om att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen. Med på bilden är även Anders Ranta-aho från Steg för Steg.Läs mera »

Niko Kivimäki

Niko Kivimäki (KD) stöder vår kampanj om att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen. Med på bilden är även Mats Nordström från Steg för Steg.Läs mera »

Martti Leppänen

Martti Leppänen (SKP) stöder vår kampanj om att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen. Med på bilden är även Tero Määttä från Steg för Steg.Läs mera »

Janne Uotila

Janne Uotila (Pir) stöder vår kampanj om att rätten till lättläst information ska skrivas in i lagen. Med på bilden är även Anders Ranta-aho från Steg för Steg.Läs mera »